Word lid

Lid worden van Flash Veendam? Je mag 4 keer gratis mee trainen om te ervaren of je het leuk vindt. Als je besluit om bij ons te blijven volleyballen dan zoekt de technische commissie een team dat bij jou past.

Contributie

Wil je eerst meer informatie over de lidmaatschapskosten? Ga dan naar contributie.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Van harte welkom bij onze volleybalvereniging! Om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Mocht je hier problemen bij ondervinden, neem dan contact op met de ledenadministratie.
    Ik machtig de penningmeester van de volleybalvereniging ‘Flash’ te Veendam de verschuldigde contributie, eventuele kosten voorlidmaatschap van de Nederlandse Volleybalbond etc. in vier termijnen via automatische incasso van mijn bankrekening af te schrijven. Deze machtiging blijft geldig tot het moment van schriftelijke opzegging.

    Het is mij bekend dat het lidmaatschap alleen kan worden beëindigd door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie van de vereniging: Hillegonda Kruid, Sterrenboschlaan 36, 9648MJ Wildervank, of via ledenadministratie@flashveendam.nl

    - Ik geef hierbij toestemming dat er tijdens volleybalactiviteiten van Flash Veendam foto’s en video’s van mij gemaakt mogen worden.