Word sponsor

Het sponsoren van Flash kan door iedereen. Van individueel lid tot kleine en grote ondernemingen. Flash biedt dan ook verschillende mogelijkheden om vriend, donateur of sponsor te worden.

Vriend van Flash:

De eenvoudigste manier is om vriend van Flash te worden. Voor een bedrag van €50,- per maand kun je als spelend lid, of als familie, of relatie op een eenvoudige manier iets betekenen voor de vereniging. Hiermee kom je ook op het infoscherm en de website te staan. Klik hier voor meer informatie.

Donateur:

Als bedrijf kun je donateur worden, indien je op een eenvoudige manier toch iets wil bijdragen aan de vereniging en geen behoefte hebt aan reclame uitingen op shirts, tassen, etc. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om toch een steentje bij te dragen en waarbij je tevens een plekje krijgt op de website, in de nieuwsbrieven en op de sponsorbanner. Voor een bedrag van slechts €75,- per jaar ben je al een volwaardige sponsor. Een dergelijk contract wordt voor 3 jaar aangegaan, maar indien gewenst kan dit elk jaar worden opgezegd, dus je zit nergens aan vast.

Kleding- of materiaalsponsor:

Wil je liever je meer naamsbekendheid via onze sublimatieshirts, of trainingspakken, hoodies, bidons, etc dan kan dat uiteraard ook. Hiervoor hebben wij richtbedragen opgesteld, waar in onderling overleg van kan worden afgeweken om tegemoet te kunnen komen aan specifieke wensen of eisen. Hier geldt dat deze overeenkomst wel voor minimaal 3 jaar wordt aangegaan, waarbij in het eerste jaar de kosten van de artikelen en bedrukken direct voor rekening komt van de sponsor (deze kan hiervoor de BTW weer terugvorderen) en de navolgende jaren wordt dan een vergoeding gevraagd voor de reclame-uiting op de shirts of tassen of ander artikel. Voorwaarde voor de artikelen is dat deze wel aan de rictlijnen en standaarden van Flash dient te voldoen, zodat we ook de eenheid behouden in de vereniging. Hiervoor hebben wij afspraken lopen met EM-sporting in Veendam.

Volleybalvereniging Flash geeft bekendheid aan sponsoren door het bedrijf of organisatie op de Flash website en in de Flash nieuwsbrief te vermelden. De nieuwsbrief gaat naar al onze leden, het bestuur en de sponsoren.

Klik hier voor een overzicht voor de richtbedragen voor het sponsoren.

Kussens voor de tribune:

Voor een eenmalige bijdrage van €150,- worden 10 kussentjes gemaakt en bedrukt met een logo bij de sociale werkplaats van Lentis in Zuidlaren. Dit is een ludieke manier om actief te sponsoren en je bedrijfsnaam of product onder de aandacht te brengen van de vereniging en de toeschouwers. Flash zal zelf deze kussentjes verhuren aan iedereen die hier behoefte aan heeft voor een kleine bijdrage van €0,50 per gebruik.

Maatwerk

In overleg zijn er ook andere manieren van sponsoring bespreekbaar.

Flash logo gebruiken

Sponsornamen en/of het Flash logo mogen niet gebruikt worden zonder overleg met de sponsorcommissie.

Inspeelshirts Flash Veendam

Inspeelshirts mogen door het team zelf aangeschaft worden zonder uitingen van sponsor(en) en zonder het logo van Flash. Als er een sponsor is die graag op de inspeelshirts vermeld wil worden dan is dit mogelijk. De sponsor bekostigt zelf de inspeelshirts, inclusief de bedrukking, en betaalt jaarlijks een sponsorbedrag voor de sponsoruiting op de shirts. Hiervoor dient de sponsor contact op te nemen met de sponsorcommissie. Op het inspeelshirt komt dan ook het logo van Flash te staan.

Interesse?

Onze partner voor het leveren van teamkleding is EM Sporting uit Veendam. De sponsor schaft de kleding aan (natuurlijk regelen wij dit voor u) en ontvangt voor de totale kosten, kleding + bedrukking de factuur van EM Sporting. De vereniging heeft een rood–wit clubshirt van het merk Macron uitgekozen om uniformiteit als vereniging uit te dragen. Het tenue kan naar eigen wens aangevuld worden met donkerblauwe broekjes.

Specifieke vragen of interesse
Voor nadere informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met de sponsorcommissie.