Vrienden van Flash

Voor iedereen die Flash Veendam een warm hart toedraagt bieden wij de mogelijkheid aan om een “Vriend van Flash” te worden. Hierbij kun je denken aan ouders, opa’s en oma’s van jeugdleden, maar ook leden en oud-leden kunnen zich aanmelden. Kortom, iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met onze vereniging kan zich aanmelden. De kosten zijn € 50 per seizoen.

Wat betekent het als ik “Vriend van Flash” word?

 “Vrienden van Flash” wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en kan na afloop van elk seizoen weer eenvoudig worden opgezegd. Opzeggen kan elk jaar vóór 1 september bij de sponsorcommissie.

Als vereniging investeren we met jouw bijdrage projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Denk daarbij met name aan activiteiten voor de jeugd en andere doeleinden.

We zetten onze vrienden van Flash ook graag in het zonnetje. Jouw naam wordt vermeld op het bord “Vrienden van Flash”. Dit bord is op wedstrijddagen zichtbaar op de schermen in het Sportplein en in de Parkstadhal. Ook wordt het vermeld in de nieuwsbrief en op de website.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Download dan het aanmeldformulier of neem contact op met de sponsorcommissie.