Vrienden van Flash

Vrienden van Flash

Voor iedereen die Flash Veendam een warm hart toedraagt bieden wij vanaf heden de mogelijkheid aan om “Vriend(en) van Flash” te worden. Hierbij kun je denken aan ouders, opa’s en oma’s van jeugdleden, maar ook leden en oud-leden kunnen zich aanmelden. Kortom iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met deze prachtige vereniging kan zich aanmelden.

Wat betekent het als ik “Vriend van Flash” word?

 “Vrienden van Flash” wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, en kan na 1 seizoen weer worden opgezegd. U dient voor 1 september per mail (of schriftelijk) bij de Sponsorcommissie af te zeggen.

Natuurlijk wilt u weten wat er met uw jaarlijkse bijdrage van 50 euro gaat gebeuren. Als vereniging kunnen we hiermee investeren in projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Daarbij kunt U denken aan activiteiten voor de jeugd en andere doeleinden.

Maar natuurlijk willen we onze vrienden van Flash ook graag in het zonnetje zetten:

  • We organiseren twee keer per jaar een bijeenkomst voor de vrienden van Flash, waarbij u onder het genot van een drankje kunt genieten van een spannende thuiswedstrijd van een van de topteams van Flash
  • Uw naam wordt vermeld op het bord van de Vrienden van Flash, wat zichtbaar zal zijn op de wedstrijddagen in de Parkstadhal..
  • Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meld u aan als “Vriend van Flash”

Mocht u het aanmeldformulier niet prettig vinden en het op papier willen invullen dan vragen wij u uw naam en e-mailadres naar Sponsorcommissie te mailen. Wij sturen u dan een aanmeldformulier.