Vrienden van Flash

Voor iedereen die Flash Veendam een warm hart toedraagt bieden wij de mogelijkheid aan om een “Vriend van Flash” te worden. Hierbij kun je denken aan ouders, opa’s en oma’s van jeugdleden, maar ook leden en oud-leden kunnen zich aanmelden. Kortom, iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met onze vereniging kan zich aanmelden. De kosten zijn € 50 per seizoen.

Wat betekent het als ik “Vriend van Flash” word?

 “Vrienden van Flash” wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en kan na 1 seizoen weer worden opgezegd. Opzeggen kan vóór 1 september bij de sponsorcommissie.

Als vereniging investeren we met jouw bijdrage projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Denk daarbij aan activiteiten voor de jeugd en andere doeleinden.

We zetten onze vrienden van Flash ook graag in het zonnetje. Zo organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst waarbij je onder het genot van een drankje kan genieten van een thuiswedstrijd van één van de topteams van Flash. Jouw naam wordt vermeld op het bord “Vrienden van Flash”. Dit bord is op wedstrijddagen zichtbaar op de schermen in het Sportplein en in de Parkstadhal. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Download dan het aanmeldformulier.