Verslag 60-jarig jubileum feest

Op 1 juli 2023 was het exact 60 jaar geleden dat volleybalvereniging Flash Veendam werd opgericht. Ter ere van dit jubileum was op zaterdag 1 juli een reünie gepland met een feest en verschillende activiteiten.   

Om 12uur was er voor de jeugd van alles te doen, waaronder een stormbaan, sumoworstelen en blacklightvolleybal. Vanaf 15:00 konden óók de senioren zich melden voor de bovenstaande activiteiten. Dankzij een grote groep vrijwilligers was er overal voldoende begeleiding aanwezig.  

Om 14:00 werd het jeugdteam JD1 gehuldigd. Zij zijn tijdens het landelijke NOJK volleybaltoernooi 4e van Nederland geworden! Een hele knappe prestatie!  

Na het succesvolle middagprogramma konden ’s avonds de voetjes van de vloer tijdens de feestavond. Een grote groep (oud)leden, sponsoren en vrijwilligers was naar Sportplein (al jaren de thuisbasis van Flash) gekomen.  

Met muzikale ondersteuning van een DJ werd de avond een groot succes. Een kleine 200 man bezocht de avond waar veel herinneringen werden opgehaald.  

Dankzij de sponsoren en vrijwilligers was de gehele dag een groot succes. Op naar 75 jaar Flash!