Definitieve teamindeling Dames en Jeugd 2023-2024

De teamindeling van het seizoen 2023/2024 is voor de dames en alle jeugdteams bekend!

De heren binnen de vereniging moeten nog even geduld hebben. Uiteraard begrijpen wij dat jullie nieuwsgierigheid nog even op de proef wordt gesteld, maar we hebben de luxe dat er nog een aantal mannen meetrainen die mogelijk bij Flash willen gaan volleyballen. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat we dit jaar weer drie heren teams mogen samenstellen! Zodra alles duidelijk is, zullen we ook de indeling van de heren z.s.m. communiceren. Mochten er vragen zijn over de nog uitblijvende indeling van de heren, dan kun je deze richten aan Jan Feiken of andere leden van de TC. 

Zoals elk jaar hebben de trainers met de TC gekeken naar een goede combinatie tussen het individuele belang en het verenigingsbelang. Presteren is belangrijk, maar met plezier sporten is minstens zo belangrijk.

De jeugdindeling geldt voor de eerste helft van het seizoen. Het is mogelijk dat er voor de tweede helft (na de kerstvakantie) wijzigingen gaan plaatsvinden. Dit zal dan altijd in overleg met de kinderen en betrokken ouders gaan. De mini indeling volgt na de zomervakantie.

Klik hier voor de indeling.