Sponsor worden?

Flash Veendam biedt u verschillende mogelijkheden om sponsor te worden:

Wedstrijdshirts, wedstrijdbroekjes, coachshirt, Flashvest, Flashbroek, tassen (rugzak of sporttas), teamsponsor, balsponsor, mini van de week, adverteren, beachvlag, adverteren en beachvlag, vrienden van Flash, ballenkar (op dit moment geen optie), bidonkrat (incl.Bidons).

Maatwerk

In overleg zijn er ook andere manieren van sponsoring bespreekbaar.

Interesse?

Onze partner voor het leveren van teamkleding is EM Sporting uit Veendam. De sponsor schaft de kleding aan (natuurlijk regelen wij dit voor u) en ontvangt voor de totale kosten, kleding + bedrukking de factuur van EM Sporting. De vereniging heeft een rood – wit clubshirt van het merk Macron uitgekozen om uniformiteit als vereniging uit te dragen. Het tenue kan naar eigen wens aangevuld worden met donkerblauwe broekjes

De sponsoring voor kleding wordt met Flash aangegaan voor een periode van 3 jaar. Bij het sponsoren van teamkleding schaft de sponsor in het 1e jaar de kleding aan en ontvangt voor de totale kosten de factuur van de leverancier. In de 2e en 3e jaar hanteert de club een vaste sponsorbijdrage per jaar. Na de periode van 3 jaar wordt u de mogelijkheid geboden om voor een lagere sponsorbedrag nogmaals 2 jaar sponsor te zijn.

Volleybalvereniging Flash geeft bekendheid aan U als kleding sponsor door U op de Flash website en in de Flash nieuwsbrief te vermelden.

Kosten

Wij noemen hier geen prijzen, omdat wij deze graag in overleg met u  willen toelichten.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie