Verlies in vijfsetter voor Flash Dames 2

Zaterdag 20 november trad dames 2 (11e) aan tegen de nummer 4 Vios/Kolham. Een voor ons onbekende tegenstander die tot nu toe wisselend had gepresteerd en waar dus altijd kansen zouden liggen. Flash moest het stellen zonder Carin die maar weer eens een achillespees had geblesseerd (leeftijd) en even een tijdje rustig aan moet doen. Lisanne kon dus van het begin af aan aan de bak. Verder besloot Harry te starten met Danielle, Marleen, Marlinda en de aanvallers Lisa, Lotte en Paulien. Over de eerste set valt niet veel positiefs te zeggen. Flash begon te slap aan de wedstrijd, serveerde te gemakkelijk en maakte daarnaast ook teveel persoonlijke fouten om aanspraak te maken op de set, 14-25. Dit moest beter in de tweede set. Daarin ging het lang gelijk op en was het spel aanvankelijk niet veel beter dan in de eerste set. Echter, halverwege liep Flash na een aantal goede servicebeurten weg van Vios en eiste met goed spel de tweede set toch nog vrij gemakkelijk op. Daarbij viel op dat de driehoek Paulien, Lisa en Lotte lekker in wedstrijd zat. Lisanne kon zo goed variëren waardoor Vios niet goed kon anticiperen. Deze set ging terecht met 25-20  naar Flash. In de derde bleef de opstelling staan. Vios ging wel wat wisselen en bracht oa oud Flash speelster Mirelle Overweg in de wedstrijd. Ook een dame met veel lengte, aanvalskracht en een prima pass. De derde set ging dan ook zeer gelijk op en er bleef gehamerd worden op het houden van lef in de service omdat de passing bij Vios het daar wel eens af liet weten. Bij 25-23 voor Flash stond er een 2-1 voorsprong op het bord en dat smaakte naar meer. Echter, Lisa had zich geblesseerd in de derde en moest gewisseld worden. Nicole kwam voor haar in het veld en had een ongelukkige invalbeurt. Lianne kwam daarna in het veld maar kon het tij niet keren. Deze set ging verdiend naar Vios, 15-25. In de vijfde kon het beide kanten op. Flash probeerde van alles om deze set en de winst naar zich toe te trekken maar dit lukte helaas niet 10-15. Gezien de stand in de competitie een prima uitslag, maar er had zeker meer in gezeten. Uiteindelijk was dit wel weer een prima wedstrijd waarin genoeg perspectief zit voor het vervolg van de competitie. Volgende week mogen we uit naar Grijpskerk. Zij staan onderaan, aan Flash de taak dit zo te houden.

Nog geen reacties op bericht: "Verlies in vijfsetter voor Flash Dames 2"

    Wil je reageren?