Flash Veendam MA2 wint opnieuw van SV Annen MA1

Vandaag 30-10-2021 hebben we na 3 week weer een competitie wedstrijd gehad.

We verzamelden om 12.00 uur bij de hal en gingen met 2 auto’s onderweg en Eline die rechtstreeks ging. We kwamen rond 12.20 aan in Annen en gingen ons klaarmaken voor de wedstrijd. Muziekje in de kleedkamer, beetje meezingen en dan naar het veld ready voor de wedstrijd. De hal was een beetje stil omdat we het enige team was die speelde.

In de eerste set ging goed er was een goede sfeer, lekker veel lawaai gemaakt en met 25-10 gewonnen. Bijna iedereen had een goeie serve en maakte punten hiermee. En wanneer de ballen terug kwamen zaten we er goed onder waardoor we  weer punten konden maken door te slaan. Marit was ook niet te missen in het veld met haar blok.

De tweede set speelde we met dezelfde opstelling omdat het goed ging in de eerste set. Iedereen raakte midden in de set een beetje uitgeput, maar de positieve sfeer was er nog steeds. We hebben deze set ook gewonnen met 25-15.

In de derde set ging het in het begin mis met de paas, waardoor we ver achter kwamen te staan. Iedereen werd hier een beetje chagrijnig van en we gingen steeds slechter spelen. We hebben deze set ook verloren, vooral omdat iedereen negatief was en iedereen uitgeput was.

In de vierde set gingen we steeds beter spelen. Iedereen kwam weer in het spel, en we wonnen deze set met 25-16.

Deze wedstrijd gingen vooral de serves heel goed en de sets van Norah gingen ook steeds beter.

Marit Nijeboer  (meisjes A2)

Nog geen reacties op bericht: "Flash Veendam MA2 wint opnieuw van SV Annen MA1"

    Wil je reageren?