JC 1 verstevigt koppositie

Dat was weer eens vroeg vertrekken 8:15 uur 🥴, maar de boys hadden er zin in. Op naar Emmen. Na een paar rondjes in de buurt rond rijden toch de parkeerplaats gevonden.

Warmlopen, inspelen, inslaan, serveren en we kunnen los! De belangrijkste tegenstander in onze poule Emmen/VC Sleen (Slemmen). Bij het inspelen blijkt dat er een paar goede spelers bij de tegenstander aanwezig zijn er worden ballen erg goed ingeslagen, serieuze smashes en harde services.
We beginnen met een goede serve serie en staan direct voor. Met goed samenspel lopen we uit en winnen we de eerste set met maar liefst 25-9!
De tweede set start Emmen goed het gaat gelijk op maar Emmen weet een gaatje te slaan 17-14 staan ze in eens voor. We rechten onze rug en komen weer dichterbij. Maar net te laat Emmen wint met 25-23.
In de derde en vierde set pakken we de draad van de eerste set weer op. Met goed samenspel en oplettende lange  Arwin en Jesse aan het net lopen we weer uit. Niet onder de indruk van de harde service van Emmen. Lucas benut heel slim een gaatje en Matthijs en Reno halen alles van de grond. In no time is het 25-10 en 25-11 voor Flash en is de 3-1 winst binnen.
We verstevigen hiermee onze koppositie in de poule. Een compliment aan het team voor het samenspel en de groei die een ieder van deze jongens heeft doorgemaakt. Toppers die JC1
Nog geen reacties op bericht: "JC 1 verstevigt koppositie"

    Wil je reageren?