Wisselvallig Dames 2 verliest van Olhaco 2

Afgelopen zaterdag mocht Dames 2 aantreden tegen de nummer 2 Olhaco. De stand zegt op zich nog niet zoveel, het blijkt dat iedereen sets van iedereen pakt, dus het zal een spannende competitie worden waarin tegen alle tegenstanders kansen zullen zijn. Flash moest het vandaag stellen zonder Lisanne de J (ziek), Nicole (blessure) en ook coach Harry moest verstek laten gaan. In een vroeg stadium was stand-in coach Brenda Lubben geregeld en die heeft de meiden de hele wedstrijd uitstekend gecoacht. Eline Gritter en Lisanne Alders werden uit A1 ingevlogen om de andere afwezigen te kunnen vervangen. Flash speelde in set 1 uitstekend. Waarschijnlijk heeft Olhaco ons ook onderschat omdat we niet heel hoog staan en zij konden ons maar moeilijk bijbenen. Er werd in opdracht lastig geserveerd van de libero af, zodat er geen midaanval kon komen en daarnaast werd er dan goed verdedigd, waardoor we zelf aan konden vallen en de punten konden maken. Ook wat slimme balletjes zorgde voor de nodige punten. Flash won deze set met 25-23. Olhaco ging prompt een aantal wissels doorvoeren wat resulteerde in wat sneller spel. Flash bleef in de winnende opstelling staan en deze set ging het lang gelijk op. Aan het eind trok Olhaco toch aan het langste eind 22-25.  In set 3 en 4 bleef Flash steeds achter de feiten aan lopen. Olhaco kwam in beide sets eerst op voorsprong. Flash investeerde veel energie in het gelijk trekken van de stand, maar Olhaco deed er dan een schepje bovenop en liep weer weg. Omdat de hoofdaanval wat stokte, kwam Eline Gritter (14j) in het veld om Lisa te vervangen halverwege de derde set. Ze kreeg meteen de eerste bal en scoorde alsof ze al jaren in het team zat. Ook in de vierde set bleef zij staan en heeft een paar mooie punten op haar naam gezet. Ondanks dat kon Flash de negatieve spiraal niet doorbreken en moest toezien hoe Olhaco uiteindelijk vrij simpel de zege naar zich toe kon trekken. Weer geen winst voor dames 2 , maar wel weer een set gepakt tegen een stuk hoger geplaatst team. De eerste winst komt steeds dichter bij!

Nog geen reacties op bericht: "Wisselvallig Dames 2 verliest van Olhaco 2"

    Wil je reageren?