Andries Barla ontvangt erelidmaatschap van volleybalvereniging Flash Veendam

Op 7 oktober heeft Andries Barla het erelidmaatschap van Volleybalvereniging Flash Veendam mogen ontvangen.

In het bijzijn van de leden: Josien Lamain en Werner Kruid had Johan van Beijeren als voorzitter van Flash de eer het certificaat van erelidmaatschap te mogen overhandigen.

Andries is lid van Flash sinds 1 april 1980. Dat hij een vrijwilliger in hart en nieren is, is wel gebleken, want in 1983 is hij toegetreden tot de technische commissie waar hij ook vrij snel de rol van voorzitter op zich heeft genomen. Andries is in 1991 voorzitter van de club geworden en heeft deze rol vele jaren met veel bevlogenheid vervuld. Op 1 juli 2004 heeft Andries voor al zijn inspanningen de titel ‘Lid van verdienste’ ontvangen. Ook nadat Andries het voorzitterschap had overgedragen is hij actief gebleven binnen de vereniging als trainer van zowel diverse heren- als dames teams.

Met zo’n staat van dienst heeft het bestuur van Flash voorgesteld om Andries Barla het erelidmaatschap te geven.

Op 15 september 2021 is Andries Barla door de algemene ledenvergadering van Volleybalvereniging Flash Veendam benoemd tot Erelid wegen zijn inzet over 25 jaar in commissies, als bestuurslid en als bestuursvoorzitter.

Wij hopen dat Andries nog lang betrokken blijft bij de vereniging, wellicht niet meer actief in het bestuur of als trainer, maar zeker als supporter.

Wij zullen Andries dan ook met open armen ontvangen in de sporthal van Veendam

Johan van Beijeren

Voorzitter Volleybalvereniging Flash Veendam

Nog geen reacties op bericht: "Andries Barla ontvangt erelidmaatschap van volleybalvereniging Flash Veendam"

    Wil je reageren?