Flash JC1 tegen VC Sleen/Emmen

Zaterdag 2 oktober. De vijf gemotiveerde boys van Flash JC1 (4×4) zijn er helemaal klaar voor.

Om 10 uur begint de wedstrijd tegen VC Sleen /Emmen 95 of zoals op de shirts staat Slemmen.
Eerste set begint met Lucas, Reno, Arwin en Matthijs. Slemmen begint met serveren en dat doen ze goed. Er staat in no time 0-6 op het scorebord. Maar de jongens blijven rustig en weten het met goed serveren en goed samenspel de stand weer om te buigen in hun voordeel. Ze behouden de voorsprong tijdens de hele set en winnen deze met 25-20. Yes!
De tweede set komt Jesse in het veld, weer wat extra lengte aan het net. Deze set is heel spannend wat er voor zorgt dat de ballen iets te snel heen en weer worden gespeeld. Maar de inzet is geweldig met mooie reddingen van allemaal. Helaas raakt een van de jongens van Slemmen geblesseerd aan zijn duim en moet de wedstrijd staken. Maar de drie overgebleven “musketiers” houden lang stand maar moet toch buigen voor de boys van Flash, het wordt 25-22.
Daarna is de ban gebroken en stomen onze jongens door om met twee keer 25-14 te winnen. De wedstrijd wordt met 4-0 gewonnen en we staan boven aan met 10 punten uit 2 wedstrijden.
Volgende wedstrijd is tegen Surf MC2 in Vries. We zijn er klaar voor.
Nog geen reacties op bericht: "Flash JC1 tegen VC Sleen/Emmen"

    Wil je reageren?