Flash on the Beach 2021

Op zaterdag 10 juli gaat Flash het eerste, en hopelijk jaarlijks terugkerend, “Flash on the Beach” organiseren op het strand van Borgerswold.

Deze dag is bedoelt voor alle leden om een leuk toernooi/spelletjes te spelen op het strand van Borgerswold. Dankzij de sponsering van ACUTE HULP, heeft de organisatie de middelen om leuke prijsjes ter beschikking te stellen en voor een kleine versnapering te zorgen.

 

Mini’s  10.30-12.30 uur met eventueel wat uitloop/prijsuitreiking

De mini’s gaan allerlei volleybalgeralateerde spelletjes doen op het strand. Je kan naast jezelf ook een vriendje/vriendinnetje opgeven om ook te komen. Zorg voor zwemkleding/handdoek en kleding dat niet erg is om vies te worden.

B/C Jeugd 10.30-12.30 uur met eventueel wat uitloop/prijsuitreiking

De B/C jeugd zal een onderling toernooi spelen. Er wordt 2×2 gespeeld op een half beachveld. Je kan je per team (met naam) of individueel opgeven. De organisatie zal dan kijken of er kinderen zijn die samen een team kunnen vormen.

A-Jeugd en Senioren 14.00- 17.00 uur met eventueel uitloop/prijsuitreiking

Dit zal een losse heren- en damescompetitie bevatten. Er wordt 2×2 of 4×4 gespeeld op een normaal beachveld. Eventueel met verschillende categorieën afhankelijk van de opgave.

 

 

WIL JE MEEDOEN? OPGEVEN KAN T/M 30 JUNI

Het opgaveformulier vind je hier; opgaveformulier

 

 

Nog geen reacties op bericht: "Flash on the Beach 2021"

    Wil je reageren?