Week van de scheidsrechter 2020

Het jaarlijkse moment om al onze scheidsrechters te bedanken, staat weer voor de deur. Tijdens de ‘Week van de Scheidsrechter’, dit jaar van vrijdag 2 t/m zondag 11 oktober, roepen we volleyballend Nederland op hun scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Doe jij mee?! Maak een foto of video van de actie waarmee jullie je scheids bedanken en deel deze op social media met #Scheidsbedankt en #Volleyscheids!

Wij zouden het op prijs stellen wanneer onze teams hier aandacht voor zouden hebben. Dit kan met een kleinigheidje of een extra bedankje voor of na de wedstrijd. De club heeft ook ansichtkaarten ontvangen vanuit de bond waarop je als team een kort bericht kunt schrijven die je dan aan de scheidsrechter kunt geven. Deze kaarten worden deze week aan de teams uitgedeeld. Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen!

Lees hier alles over de Week van de Scheids en laat ook jouw scheidsrechter tijdens de Week van de Scheidsrechter voelen hoe erg jij hem of haar waardeert. Zonder scheids geen wedstrijd!

Let op, bij alles wat je doet, doe het coronaproof.

Nog geen reacties op bericht: "Week van de scheidsrechter 2020"

    Wil je reageren?