Update i.v.m. coronavirus

Beste leden, trainers en ouders,

Door de van overheidswege donderdagmiddag afgekondigde maatregelen speelt Flash Veendam in ieder geval tot en met dinsdag 31 maart *geen* wedstrijden. De volleybalbond Nevobo heeft besloten om alle volleybalwedstrijden tot eind maart uit het speelschema te halen. Daarnaast zal er binnen Flash Veendam tot en met dinsdag 31 maart *niet* getraind worden.

De Nevobo en Flash Veendam volgen hiermee het advies van het NOC*NSF op. Hoe het vervolg van de competitie en trainingen eruit gaat zien is op dit moment niet bekend. Hierover zal nadere informatie, vanuit het bestuur, volgen wanneer deze bekend is.

Meer informatie is ook te vinden op de website van de Nevobo en van het NOC*NSF.

Bij vragen, kan er contact opgenomen worden met Bjarne Schut via 06-42078942.

Nog geen reacties op bericht: "Update i.v.m. coronavirus"

    Wil je reageren?