Dames 1 bekert door

Na een wedstrijd tikkie-takkie (helaas wel in ons nadeel) afgelopen zaterdag in Leeuwarden en een goede training van afgelopen dinsdag waar we bezoek hadden van de Sint, stond gister de bekerwedstrijd tegen Impala D1 op het programma. Gelukkig wel in de eigen vertrouwde Parkstadhal. Het was vanuit Leekster kant even zoeken naar een datum, maar uiteindelijk kon deze wedstrijd toch gepland worden.

Qua personeel liep het ook niet helemaal lekker deze week. Daan liep zaterdag een duimblessure op, Nickée had een abonnement op spelden, kraken en tennisballen, Sanne was gevallen over een boomstronk van nog geen 5 cm hoog en onze Peter Panda had besloten alvast in winterslaap te gaan. Gelukkig was gister iedereen wel inzetbaar en konden we om 20.30 uur van start.

Flash ging goed van start en nam met servedruk een kleine voorsprong. Bij 16-12 liep rotatie 4 niet zoals gewenst en Impala kwam terug tot 17-18. Daarna ging het om-en-om qua punten, maar aan aanvalsfout van Impala en een eigen punt bracht de eerste setwinst op het bord: 25-23. In de 2e set werd opnieuw een kleine voorsprong gepakt door goed te serveren en zelf weinig fouten te maken. De machine stokte halverwege weer en nu kwam Impala voor te staan. Bij 17-17 waren 2 series opslagen van Carmen en Isa voldoende om de winst binnen te halen: 25-20.

In de 3e set ging het heel snel, 8-4 werd zomaar ineens 9-15 en Flash liep de hele tijd achter de feiten aan. Via 19-19 kwam Impala op setpoint bij 22-24, een blokje bracht 23-24 en opnieuw op serve van Carmen trokken de meiden alsnog de 3e set binnen met 26-24. Een 3-0 winst en dus door naar de 1/8 finale van de beker waar DIO D1 uit Bedum de volgende tegenstander is. En laat dat team nu morgen de tegenstander zijn in de competitie. Voor nu: publiek bedankt en we zien jullie graag morgen terug om 18.30 uur in de eigen hal.

Nog geen reacties op bericht: "Dames 1 bekert door"

    Wil je reageren?