Teamgesprekken met vertrouwenspersoon

De komende twee weken staan de teamgesprekken met de vertrouwenspersoon weer op de agenda. In deze gesprekken kun je als team (zonder trainer/coach) je ei kwijt over de club, de trainer, de coach etc. Dit gesprek gaat dus niet over technische zaken (zoals speeltijd, jouw ontwikkeling als speler, plannen voor komend seizoen), die gesprekken volgen zoals altijd rond februari. Alle teams vanaf de C leeftijd zullen worden uitgenodigd voor dit vertrouwensgesprek. Wellicht ten overvloede, maar mochten er zaken zijn die je liever 1 op 1 in vertrouwen wilt bespreken dan kan dit natuurlijk ook altijd!

Andries Barla zal een gedeelte van de teamgesprekken gaan doen, daarnaast zal Jan Feiken ook een aantal gesprekken voor zijn rekening nemen. Hieronder kun je opzoeken wanneer jouw team aan de beurt is. De trainers zullen dit ook onder de aandacht brengen.

 

Nog geen reacties op bericht: "Teamgesprekken met vertrouwenspersoon"

    Wil je reageren?