PRA Flash dames 3 met de volle winst aan de haal

Afgelopen zaterdag mochten de dames van PRA Flash Veendam dames 3 het opnemen tegen het laaggeplaatste DAC uit Dedemsvaart. De dames waren al vroeg wakker en bezig met deze wedstrijddag aangezien de Instagram hack ons team was toebedeeld. Zo zagen wij dat eenieder er een uiterst serieuze voorbereiding op nahoudt. Auto’s werden gewassen, de Banoane (de gele auto die uit Groningen komt rijden) was weer op tijd aanwezig, er werd bij kinderen gekeken, er moest een baby voor 06:00 gevoed worden en het juiste kussen voor de bank moest nog worden uitgezocht…kortom….voordat er aan de wedstrijd werd begonnen was er al een uiterst ingenieus programma ter voorbereiding uitgewerkt. Coach Harry zag dit allemaal met een glimlach gebeuren, van Instagram heeft hij toch geen kaas gegeten, als de meiden tijdens de wedstrijd de kop er maar bij hebben.  Dit bleek het geval. De wedstrijd werd gestart met Lisanne op spelverdeling (Carin speelde vanwege een liesblessure niet mee), Marlinda en Jessica op mid, Kirsten en Josien wisselden elkaar weer af als diagonaal en op de buitenkant mochten Marloes en Isa de ballen er in hakken. Isa? Ja Isa! Isa startte dit jaar in dames 1 maar heeft in overleg besloten even een stapje terug te zetten. Dat vinden wij helemaal niet erg. Isa kan namelijk heel erg prima op de buitenkant, de diagonaal en zelfs op mid uit de voeten, wat wil je nog meer. Over de wedstrijd valt eigenlijk niet zo heel veel te zeggen. In elke set was Flash de bovenliggende partij. Af en toe mocht DAC heel even denken dat ze nog een kans zouden krijgen maar dat kwam dan voornamelijk door eigen fouten aan Flash kant. Over het algemeen speelde Flash prima verzorgd volleybal waarbij er goed aanvallend werd afgewisseld en er achterin goed werd verdedigd. Ook de blokkering had een goeie dag, er kwamen niet veel harde ballen langs waardoor het voor Lisanne prima verdelen was. Na de vrij gemakkelijke eerste 2 sets (25-17, 25-17) wisselde Harry Isa eruit voor Christa en Manon verving Marlinda. De derde set werd vervolgens met 25-15 binnengeharkt en de vierde set was nog het spannendst, maar ging uiteindelijk ook met 25-20 naar Flash. De eerste 4-0 van het seizoen was een feit! Met deze volle winst klimt Flash op de ranglijst en met nog 2 wedstrijden in te halen komt de subtop in het vizier. Aanstaande vrijdag speelt Flash een uitwedstrijd om 19:30 in Zuidlaren tegen Ritola! Dat is heel dichtbij, het zou dan ook erg leuk zijn om wat aanmoediging in de Zwet te ontvangen! Graag tot dan!

Nog geen reacties op bericht: "PRA Flash dames 3 met de volle winst aan de haal"

    Wil je reageren?