PRA Flash Dames 3 wint van Tjoba D2

Joehoe, afgelopen zaterdag was er weer een thuisspeeldag. Er is niks beter dan in eigen sporthal lekker te ballen, helaas deze keer wel op het achterste veld. Het publiek kon deze week genieten van de wedstrijd van dames 4. Afgelopen zaterdag moest PRA dames 3 tegen Hake Tjoba Ds 2. We begonnen zaterdag met Marloes en Christa op de buitenkant, Lisanne als spelverdeelster, Manon en Marlinda op Mid , Kirsten op de diagonaal en Brenda stond als libero in het veld, Josien werd steeds achterin het veld gewisseld voor Kirsten.  Daarnaast was Britt ingevlogen om ons te komen versterken. Jessica was niet fit, ze had een spiertje verrekt in de buik.

De eerste set liep vlotjes, de pass lag goed, er werd lekker aangevallen en de serve was uitstekend. Niks op aan te merken. Tijdens deze set kwamen we erachter dat er in het centrum ruimte lag om de bal te plaatsen. Tijdens de eerste set deden Manon en Josien vanaf de bank nog even mee met de Heren 1 aanmoediging, waardoor Marloes veranderde in een aapje, wat niet onopgemerkt bleef bij de tellers. Deze set werd met 25-18 gewonnen.

De tweede set bleven we in dezelfde opstelling spelen en gingen we nog meer afwisselen met de aanval en hadden we veel servedruk waardoor Tjoba geen kans had, deze set werd met 25-13 gewonnen.

In de beruchte derde set kwamen we eerst op voorsprong, maar helaas slopen er steeds meer fouten in het spel. De pass was minder nauwkeurig, de aanvallers maakten meer fouten, de servedruk was weg en Tjoba leefde op waardoor deze op voorsprong kwamen. Harry probeerde er nog verandering in te brengen, eerst kwam Josien in het veld voor Kirsten, daarna werd Lisanne gewisseld voor Carin en kwam Britt erin voor Christa. Helaas lukte het niet om deze set weer om te draaien en werd de set met 18-25 verloren.

Dit was niet de bedoeling en de vierde set werd er dan ook met overtuiging gestart. Deze set begonnen we met Carin op de spelverdeling, Christa en Britt op de buitenkant, Marlinda en Manon op mid en Josien op de diagonaal. Carin begon met een service serie en stonden gelijk met 7-1 voor. Daarna werd er fel en attent gespeeld waarbij we niks meer cadeau gaven en de set met 25-7 hebben gewonnen.

Op 9 november spelen we weer thuis om 16:30. Tegenstander is dan het laaggeplaatste DAC Dedemsvaart. Komen jullie ons weer aanmoedigen?

Nog geen reacties op bericht: "PRA Flash Dames 3 wint van Tjoba D2"

    Wil je reageren?