PRA Flash Veendam dames 3 wint de eerste thuiswedstrijd!

Zaterdag 12 oktober stond dan E I N D E L I J K de eerste thuiswedstrijd op het programma en wel tegen de blauw(tjes) uit Groningen, ofwel Lycurgus. De schrijver van dit stukje is zich ervan bewust dat dit alweer anderhalve week geleden is, maar er was sprake van een korte winterslaap of nee dat is nu nog geen excuus.

Gelukkig waren de geblesseerden van het team allebei weer inzetbaar bij deze wedstrijd, maar helaas miste we een van de mid-dames, want die zat voor haar opleiding in het zonnige Noord Ierland. Daarom kwamen Sanne en Daniëlle ons team vanaf de kant versterken. Bedankt hiervoor!

We begonnen de wedstrijd meteen vrij goed, maar de dames uit Groningen vochten zich goed terug. Ondanks de late eindsprint, wisten wij net iets eerder de 25 te bereiken. In de tweede set liep het ook erg lekker bij ons, maar weer in het midden een serie tegen waar we wat moeite mee hadden. Toch wisten we ook deze set naar ons toe te trekken. Hierna besloten een papa en oma met kleine mannen de drukke sporthal in te ruilen voor een iets rustigere kantine. De kleine mannen hadden aangegeven dat het al wel in de pocket was! Daar vertrok dan ook meteen het jongste publiek van vandaag.

De dames aan de overkant van het net misten denk ik dit jonge grut want die waren het spoor kwijt en hierdoor verliep deze set wat makkelijker voor ons. Echter waren wij in set 4 alles compleet kwijt. Hadden wij nu last van het vertrek van deze kleine mannen? Of waren Jan en Tally niet goed aan het aanmoedigen?! Wat het ook was…. In deze set werden er meer ballen uit geslagen dan in de eerste 3 sets bij elkaar en ook kwamen de passes niet meer op de manier dat de spelverdeling er goede set ups van kon maken. Deze set hebben we helaas zelf uit handen gegeven.

Einduitslag een verdiende 3-1 voor de dames uit Veendam en een trots & glimmende coach als resultaat. Op naar zaterdag 26 oktober, wederom een thuiswedstrijd om 16.30 uur. Bij deze zijn jullie van harte welkom om ons naar de overwinning te juichen!

Nog geen reacties op bericht: "PRA Flash Veendam dames 3 wint de eerste thuiswedstrijd!"

    Wil je reageren?