Jongens C1 zet zegetocht voort in Doezum

Op 12 oktober 2019 stond de wedtrijd tegen Dovo/Hujades op het programma. Terwijl de rest van de vereniging een thuiswedstrijd afwerkte in de Parkstadhal, moesten de jongens richting Doezum voor alweer de 3e uitwedstrijd van het seizoen.

Dovo/Hujades bleek ook een team met allemaal jongens. Technisch ook al behoorlijk vaardig en serverend erg sterk. Dit mondde uit in een 14-4 achterstand in de eerste set. Toen kregen de jongens van Flash de geest en liepen in rap tempo in op Dovo. Uiteindelijk werd de set gewonnen.
In de tweede set werd er nog iets teveel genoten van de 1e set. Met goed spel werd de set toch verloren. 1-1. De 3e set was een kopie van de eerste. Gewonnen door Flash.

De jongens krijgen zienderogen meer vertrouwen en worden technisch steeds vaardiger. Het gaat de goede kant op. Er ontstaat eem echt team. Het is een leuk seizoen!

Nog geen reacties op bericht: "Jongens C1 zet zegetocht voort in Doezum"

    Wil je reageren?