Verlies voor dames 3 in Hardenberg

 

Afgelopen zaterdag was de 2e wedstrijd van dames  3. Dit was wederom een uitwedstrijd.

De meiden van Harry gingen op weg naar Hardenberg.  Helaas was Kirsten er niet bij en waren Josien en Carin nog niet helemaal hersteld van hun blessures. De rest van het team moest dus flink aan de bak.  Van voorgaande jaren wisten we dat de Kangeroes een alles of niks spelletje kunnen spelen.

Harry startte de 1e set met Lisanne op spelverdeling, Marlinda op de diagonaal, Marloes en Christa op de buitenaanval en Manon en Jessica op mid. Brenda werd  ingezet als libero. Deze set begonnen de Kangeroes direct met servedruk. Met een flinke achterstand wist Flash zich toch weer terug te spelen in de wedstrijd en lieten de dames nog een paar leuke dingen zien.  Uiteindelijk werd er met 25-20 verloren maar het geloof zat er wel in.

De 2e set bleven we met hetzelfde team staan en door zelf druk te zetten met onze serve konden wij ons eigen spelletje spelen en werd er overtuigend met 25-11 gewonnen. Nou zou je denken zet dit goede spel maar door,  maar de 3e set werd een gelijk opgaande strijd  met leuk spel van beide kanten. De Kangeroes hadden een aantal wissels gedaan en dat pakte voor hen goed uit. Uiteindelijk werd er met 25-22 verloren. Dus op naar de 4e set en ja die vergeten we maar gauw!

Conclusie is dat we 3 sets  goed hebben gespeeld alleen dat we met 5 nieuwe speelsters toch nog beter op elkaar ingespeeld moeten raken. Maar daar hebben we alle vertrouwen in!

Aanstaande zaterdag spelen we dan eindelijk onze 1e thuiswedstrijd tegen Lycurgus dames 2 en daar hebben we allemaal zin in . We zien jullie graag aanstaande zaterdag om 16.30 uur in de sporthal.

Rolf, Hidde en Jan en Tally bedankt voor jullie support in Hardenberg!

 

Nog geen reacties op bericht: "Verlies voor dames 3 in Hardenberg"

    Wil je reageren?