Week van de scheidsrechter 2019

Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober 2019 is het Week van de Scheidsrechter.

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Wij zouden het op prijs stellen wanneer onze teams hier aandacht voor zouden hebben. Dit kan met een kleinigheidje of een extra bedankje voor of na de wedstrijd. De club heeft ook ansichtkaarten ontvangen vanuit de bond waarop je als team een kort bericht kunt schrijven die je dan aan de scheidsrechter kunt geven. Deze kaarten worden zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd aan de teams uitgedeeld. Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen! En wil je nog een groter podium voor je scheidsrechter? Deel dan via twitter en facebook je berichtjes met #scheidsbedankt en #volleyscheids2019.

 

Nog geen reacties op bericht: "Week van de scheidsrechter 2019"

    Wil je reageren?