Jongens C1 komt al in tweede wedstrijd tot winst

Op vrijdag 27 september 2019 stond de 2e wedstrijd van Jongens C1 op het programma. In Haulerwijk of all places!!. Na kruip door- sluip door, werd de sporthal De Bongerd gevonden. Na een goede generale van vorige week, hadden de jongens er zin in.

Vol zelfvertrouwen werd begonnen aan de wedstrijd. Na een achterstand in de eerste set, werd er een schepje bovenop gedaan. Dit resulteerde in de eerste setwinst van het seizoen. Dit succes werd uitbundig gevierd door de jongens. Maar ook het publiek liet zich niet onbetuigd.

De tweede set kende een zelfde verloop als de eerste. Door goed serveren en verdedigen gevolgd door een paar leuke aanvallen, werd ook deze set binnen gesleept. De wedstrijd was gewonnen. Een hele ervaring voor de jongens. Allemaal lachende gezichten.

De derde set werd nipt verloren. Maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste overwinning is een feit!.

De volgende wedstrijd is 12 oktober tegen Dovo in Doezum. We gaan zeker weer proberen te winnen.
Pepijn, Tim, Rowan, Robin, Jarno, Ben, Sem, Peter en Job hebben er zin in!

Nog geen reacties op bericht: "Jongens C1 komt al in tweede wedstrijd tot winst"

    Wil je reageren?