Jongens C1 maakt veelbelovende start ondanks verlies

Jongens C1 van Flash is dit jaar van start gegaan met een groep van 9 jongens. Ze zijn dit seizoen dus niet meer afhankelijk van invallers van de mini’s. De jongens genieten zichtbaar van het teamgevoel. Binnen een paar weken is er een echt team ontstaan. Een mix tussen nieuwe spelers en wat meer ervaren spelers is een goede combinatie. Met zeer veel enthousiasme van de spelers en de bevlogen trainingen van Werner Kruid, zullen de jongens zich snel ontwikkelen.
Gezien het aantal Jongens C teams bij andere verenigingen, mag Flash zich in de handen wrijven met een volwaardig Jongens C team. Een mooie ontwikkeling.!

Nu naar de wedstrijd. Vrijdag 20 september 2019 om 19.00 uur in Appelscha. Verzamelen om 17.30 uur bij de Parkstadhal. Wat een opkomst! 9 spelers en een hele schare publiek. In kolonne naar Appelscha. De ene was wat zenuwachtig voor zijn eerste wedstrijd de andere was wat zekerder. Maar allemaal was ze hongerig naar de bal en wilden hun kunsten vertonen.
Na de eerste plichtplegingen in de kleedkamer (shirts verdelen, kiezen van de aanvoerder etc.) werd er ingespeeld. Nog even de laatste puntjes op de i.
De tegenstander had een aantal meisjes die speelden op een hoger niveau. Dit was duidelijk zichtbaar aan de service van deze meiden. De jongens lieten zich niet imponeren en speelden hun eigen spel. Mooie reddingen, blocks en aanvallen waren het resultaat. Uiteindelijk werden de drie sets nipt verloren. Jongens C1 van Flash heeft zich goed geweerd en hebben zich op de kaart gezet.
Dit beloofd veel voor de toekomst.

Vrijdag 27 september 2019 is de volgende wedstrijd in en tegen Haulerwijk om 19.15 uur.
De jongens hebben er in ieder geval zin in.

 

 

Nog geen reacties op bericht: "Jongens C1 maakt veelbelovende start ondanks verlies"

    Wil je reageren?