Startweekend Flash Veendam

Beste leden,

Komend weekend staat het startweekend voor Flash op het programma. Het doel is om samen het nieuwe seizoen in te luiden. De organisatie heeft hiervoor een zo goed mogelijk programma voor alle teams gemaakt, in overeenstemming met de trainingsdagen, fysieke belasting, maar ook rekening houdende met het op elkaar ingespeeld raken en teambuilding.

Voor onze jongste jeugd (mini’s) wordt er op vrijdagavond, tijdens de ALV (zie tekstkader) een kleine zeskamp georganiseerd. We hopen dat alle mini’s hier bij aanwezig kunnen zijn. De ouders /verzorgers zien we dan graag terug bij de ALV bijeenkomst. Ook de ABC jeugd en ouders zien we graag op de ingelaste ALV.

Daarnaast komen de heren van SAMEN. Lycurgus op de zaterdag clinics geven aan de jeugd en spelen ze op de vroege zaterdagavond (aanvang 18.30 uur) een oefenwedstrijd tegen het Talen Team Papendal. Toegang is gratis.

We hopen dat we er gezamenlijk een gezellig weekend van maken!

Organisatie startweekend ;  Programma startweekend

Over de ALV;

Zoals in de extra nieuwsbrief aan het einde van vorig seizoen vermeld was, is er door het bestuur een voorstel gedaan voor de contributieverhoging van dit seizoen. Er zal tijdens het startweekend over dit voorstel gestemd worden door middel van een extra ALV. Tijdens deze ALV zal alleen de contributieverhoging besproken worden. De overige zaken zullen wij tijdens de ALV in oktober behandelen.

Het voorstel voor de contributie(verhoging) voor komend seizoen zal zijn zoals in extra nieuwsbrief vermeld stond. 

De ALV zal om 19:15 beginnen in de kantine (Sportplein). Gezien het belang van deze ALV verwachten wij als bestuur dat iedereen probeert aanwezig te zijn.

Tot vrijdag.

Bestuur Flash Veendam

 

Nog geen reacties op bericht: "Startweekend Flash Veendam"

    Wil je reageren?