MixToernooi

Op donderdag 18 april 2019 wordt door de activiteitencommissie een mixtoernooi georganiseerd voor de senioren, A- en B-jeugd en de recreanten. Tijdens dit toernooi zal de opleiding tot verenigingsscheidsrechter worden verzorgd.

Vanaf 19.45 uur kan men zich voor het toernooi aanmelden bij Leonie Kuperus. Zij zit op de tribune bij veld 1. Afhankelijk van de hoeveelheid personen wordt een teamindeling gemaakt.

Het toernooi zal starten om 20.15 uur en zal duren tot +/- 21.30 uur

De velden zijn vanaf 20.00 uur vrij voor de warming up/inspelen etc.

Regelement;

  • De wedstrijdjes worden op tijd gespeeld; centraal start- en eindsignaal.
  • Indien de tijd verstreken is, wordt de rally NIET uitgespeeld. De huidige score op het telbord wordt genoteerd.
  • Er mag bovenhands opgeslagen worden en worden aangevallen, MITS dit in het kader van het toernooi rustig wordt uitgevoerd.

 

SCHEIDSRECHTERSINFO
Leden die hun scheidsrechters licentie dienen te halen hebben een mail ontvangen met onderstaand info,

Vanaf seizoen 2019-2020 worden door de Nevobo de regels rondom het fluiten van wedstrijden binnen de vereniging aangepast. Om ook in het volgende seizoen zeker te zijn van voldoende opgeleide scheidsrechters om te fluiten bij de thuiswedstrijden, wordt door Flash de opleiding tot scheidsrechter tot en met de eerste klasse georganiseerd. Zoals in vorige nieuwsbrieven al is aangekondigd wordt deze cursus georganiseerd voor alle senioren, A- en B-jeugd die competitie spelen.

Tijdens dit toernooi zal de opleiding tot verenigingsscheidsrechter worden verzorgd. Deze opleiding zal starten om 19:00 met een korte introductie en een stukje theorie. Hierna zal je tijdens het mixtoernooi kort een wedstrijd leiden. Je ontvangt hierbij aanwijzingen van de verenigingsexperts van Flash. Nadat je tijdens het toernooi hebt gefloten, behaal je het diploma en ben je bevoegd te fluiten bij wedstrijden tot en met de eerste klasse.Om het diploma dat je na de vaardigheidstraining behaalt te kunnen administreren, is het belangrijk dat je van tevoren de spelregeltoets op www.volleybalmasterz.nl haalt. Mocht je deze al hebben gehaald, dan is het niet nodig deze toets opnieuw te maken. In je Nevobo-account (Mijn gegevens > Ledenadministratie > Diploma’s) kun je zien of jij het “Certificaat Spelregelbewijs Masterz” al hebt behaald. Heb je dit diploma nog niet behaald, zorg dan dat je voor woensdag 17 april deze korte online spelregeltoets hebt gehaald.

We rekenen erop dat iedereen er 18 april is en van tevoren het Spelregelbewijs Masterz heeft behaald.

Nog geen reacties op bericht: "MixToernooi"

    Wil je reageren?