Dames 5 kampioen!

Afgelopen dinsdag mochten we voor de laatste wedstrijd van het seizoen aantreden tegen in Blijham. We hadden er erg zin in en gingen er volledig voor. We mochten maximaal 58 punten weggeven om kampioen te worden. Een hele uitdaging, die we maar wat graag aangaan.  

We begonnen de wedstrijd bijna hetzelfde als afgelopen zaterdag. Marike op spel, Jaëlle en Malena op mid, Hieke en Mirjam op buiten, Rianne op dia en Leonie als libero. Trainer-coach Werner was ook weer van de partij. Met een goed gevulde tribune vol met geliefde supporters, onder wie onze voorzitter Bjarne, begonnen wij vol goede moed aan de wedstrijd.

We moesten even in ons spel komen, maar dit hadden we snel te pakken. Met een goede servedruk van Malena en het scoren op de aanval was de eerste set vlot binnen gehaald met 25-12. We zaten goed in ons spel en er veranderde dan ook niets aan de opstelling. Wederom met een goede servedruk, was ook deze set binnen met 25-11. Yes, 2 sets dik gewonnen! Het kampioenschap kwam nu wel heel dichtbij.

Met gezonde spanning begonnen we vol goede moed aan de derde set. Jacqueline kwam deze set in voor Jaëlle. Op de een of andere manier is de derde set bij ons vaak een wat mindere set. Ook dinsdag zijn we het spel even kwijt. We laten de tegenstanders dan ook stapje voor stapje dichterbij komen. Toch spannend! Ook de scheids zat ons in deze set niet altijd mee. Drie punten op rij die discutabel zijn. Ook het publiek laat van zich horen! Coach Werner neemt toch maar even een time out. Rust en gelijk weer terug pakken was de opdracht. De set wordt uiteindelijk binnen gehaald met een setstand van 25-18.

Zo 3-0 voor en dan beginnen aan de laatste set. We zijn strijdlustig en hebben er zin in. Maria komt deze set als diagonaal er in voor Rianne. Over deze set valt niet veel te zeggen en kunnen we kort en bondig zijn. Na twee lange en goede serveseries van Malena en Maria is deze set gemakkelijk gewonnen met 25-04!

Yes, 4-0 op zak en in totaal maar 45 punten weggegeven. Hierdoor kan Set/up ons niet meer inhalen. KAMPIOENUHHHH!!! Volgende week donderdag, 18 april, worden we s ’avonds in de sporthal gehuldigd, zijn jullie erbij?

Langs deze weg willen we alle supporters bedanken voor hun aanwezigheid, steun en enthousiasme! En Bjarne, bedankt voor de Celebrations!

Nog geen reacties op bericht: "Dames 5 kampioen!"

    Wil je reageren?