Dames 5 ruikt het kampioenschap!

We maken nog steeds kans op het kampioenschap. We gaan er dan ook met zijn allen vol voor. Onze concurrent Set/up Wildervank heeft twee belangrijke punten laten liggen in Vlagtwedde. Na veel voorbereidingen voor het eindfeest, konden we nog net even tijd maken voor de wedstrijd. Tijdens de laatste wedstrijddag afgelopen zaterdag, moesten wij aantreden tegen hetzelfde Vlagtwedde.

De wedstrijd zelf, ging eigenlijk vrij gemakkelijk. We zijn gestart met Marike op spel, Jaëlle en Malena op mid, Daniëlle en Mirjam op de buitenaanval, Rianne op dia en niet te vergeten onze libero Leonie. Werner was deze wedstrijd onze coach. De eerste set moesten we er even in komen, maar we hebben deze set vrij snel met 25-17 gewonnen. De teamopstelling bleef in de tweede set hetzelfde. We zaten goed in ons spel en dit was ook snel te zien in het resultaat van de tweede set. We staan met 2-0 voor, nadat we de set wonnen met 25-09!

In de derde set kwam Jacqueline er in voor Jaëlle en halverwege de set Kelsey voor Rianne. Na wederom een grote voorsprong van wel 10 punten, waren we ons spel even kwijt door een goede serveserie van VSV’74 . We herpakten ons. En dit resulteerde al gauw in 3-0. We wonnen de set met 25-16. De laatste set, deze moesten we ook nog winnen willen we nog kampioen worden. We bleven staan zoals we geëindigd waren. We wilden deze set snel winnen, zodat we verder konden met de voorbereidingen voor het eindfeest. De set was snel binnen bij een stand van 25-11. 4-0 winst!

Met een 4-0 winst op zak en een geslaagd eindfeest achter de rug, kijken wij uit naar onze laatste wedstrijd. Aanstaande dinsdag spelen we onze laatste wedstrijd van het seizoen om 19.30 uur in Blijham. Ook deze wedstrijd moeten we met 4-0 winnen. We vinden het erg leuk als jullie ons naar het kampioenschap aanmoedigen. Komen jullie kijken? Vrijdag 12 april speelt Set/up hun laatste wedstrijd tegen Ritola. Altijd een lastige tegenstander zo laat op de avond. Vrijdag is bekend of we ook echt kampioen geworden zijn!

Nog geen reacties op bericht: "Dames 5 ruikt het kampioenschap!"

    Wil je reageren?