Dames 4 dendert door..

Afgelopen zaterdag om 14.00 uur moest Dames 4 aantreden tegen Donitas  D9. Om nog kans te maken om PD moet er de komende wedstrijden met 4-0 gewonnen worden en dan hopen dat de concurrentie punten gaat laten liggen. Nadat halverwege de competitie belangrijke punten zijn laten liggen, wordt er nu een hele mooie reeks neergezet. In de afgelopen 5 wedstrijden is er 1 set afgestaan. Een reeks waarbij goed gevolleybald wordt. Er wordt gevochten voor elke bal en het enthousiasme zit er goed in.

De eerste set wordt gestart met Irma, Marjon, Hillegonda, Nadine, Nicole, Erike en op libero Rachelle. Onze Coach van de dag was Christa (waarvoor nogmaals onze dank!), zij stuurde het team het veld in met het advies om vooral plezier te maken! Deze set gaat gelijk op, nadat we 1 keer volledig zijn doorgedraaid staat het 8-7 in het voordeel van Flash. Er worden aan beide kanten wissels doorgevoerd en uiteindelijk trekt Flash aan het langste eind, winst 21-25.

De 2e set wordt er meer servedruk uitgevoerd waardoor Donitas niet aan het aanvallen toekomt. Halverwege de 2e set een schrikmoment toen de spelverdeelster van Donitas flauw viel. Gelukkig viel het mee en konden we na een korte break weer verder. We bleven servedruk houden en daarnaast werd er gevochten voor elk punt wat resulteerde in een mooie 16-25 winst.

De 3e en 4e set waren eigenlijk een kopie van de 2e set qua spel en uitslag. In deze sets komen ook Lisa, Evelien, Maria en Demi in het veld. Edith komt net terug van een blessure en bleef deze wedstrijd aan de kant. Beide sets werden met 16-25 gewonnen door Flash.

Helaas wint ook de concurrentie en daardoor wordt het lastig om nog PD te halen. Neemt niet weg dat we onze mooie reeks voortzetten en inmiddels in 6 wedstrijden 1 set hebben laten liggen en leuk volleybal hebben laten zien.

Later op de avond was het gros van het team aanwezig op het feest van Sportplein. Daar is alvast een voorproefje genomen op het feest van 6 april. Laten we zeggen dat het erg gezellig was!

Nog geen reacties op bericht: "Dames 4 dendert door.."

    Wil je reageren?