Week van het Sportplezier

Tijdens de Week van het Sportplezier van 2 t/m 10 maart kunnen we als club laten zien dat we het sportplezier belangrijk vinden. Verzin leuke acties met je team en deel dit online op social media met de hashtag #sportplezier. (iets lekkers voor de tegenstander, teamontbijt voor de wedstrijd, traktatie voor de scheids, warming-up samen met de tegenstander etc.) Het team met de winnende post krijgt tickets voor één van de poulewedstrijden van het EK Heren!  Deze actie wordt vanuit de Nevobo georganiseerd!

Daarnaast vind Flash het ook erg leuk om te zien hoe onze leden hun hobby met plezier uitvoeren. Je kan dan ook deze foto’s/filmpjes ook insturen naar Leonie Kuperus. Deze worden op Insta/Facebook en onze website geplaatst (met de #sportplezier erbij). Denk hierbij ook aan bovenstaande suggesties, maar ook aan activiteiten op de trainingen (ouder-kind training, bedankje (een leuke kaart/kadootje?) voor de vaste supporters of voor je trainer), maar ook iets anders met je team zoals een zoganaamde 3e helft of een andere teamgerelateerde activiteit. Overleg met elkaar en met je trainer en wees creatief 🙂

Nog geen reacties op bericht: "Week van het Sportplezier"

    Wil je reageren?