Spannende overwinning voor PRA Health Sciences D3

Zaterdag 9 februari mochten we thuis aantreden tegen O.S.R. D1. Zij staan 2e op de ranglijst en wij 3e, dus het zou wel eens een spannende pot kunnen worden. Harry begint met Daniëlle, Nadi, Jessica, Josien, Britt, Marlinda en Brenda. Saar komt achter in het veld voor Josien. We speelden goed volleybal en er was rust in het veld. Met een goede serviceserie van Jessica kregen we een grote voorsprong op O.S.R. en wonnen we de set met 25-15.

De tweede set bleef de opstelling na deze dikke setwinst natuurlijk staan. We staan binnen no time 0-6 achter, Harry vraagt een time out aan, maar ook dit blijkt niet te werken. O.S.R. kwam beter in het spel en Flash krijgt het moeilijk. Carin wordt er nog ingewisseld voor Daniëlle. Aan het eind van de set komt Flash nog wat terug, maar het valt niet meer te redden, 18-25.

Nadi wordt gewisseld voor Sanne. De derde set lijkt een herhaling van de tweede set. Er is niet genoeg beleving in het veld en we verliezen met 21-25.

In de vierde set zal dan toch echt iets moeten veranderen. Nadi komt er weer in voor Sanne. Iedereen is gebrand om te winnen. Er wordt weer met lef aangevallen, goed verdedigd en zo gewonnen met 25-18.

Het staat 2-2 en dus komt er een 5e set. Beide teams zijn vermoeid, maar spelen goed volleybal. Flash trekt aan het langste eind en wint met 18-16. Hiermee draaien we de setstand om vergeleken met de uitwedstrijd tegen O.S.R. Al met al was het een leuke en zeker spannende wedstrijd om te zien. Dinsdag trainen we op verzoek wat rustiger en vieren we Harry zijn verjaardag, om vervolgens donderdagavond in Assen te spelen tegen de nummer 1, Max Lease Animo’68 D1.

Nog geen reacties op bericht: "Spannende overwinning voor PRA Health Sciences D3"

    Wil je reageren?