Flash vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

 

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje met wensen voor haar leden. Flash zou graag de opbrengt van de Poiesz actie gebruiken voor de activiteiten voor de jeugdleden. Denk hierbij aan de huidige activiteiten; pietentrainingen-filmavond-paasactiviteit-volleybal met ouderen-beachvolleybal, jeugdkamp etc etc. Activiteiten kosten echter altijd geld en door deelname aan de Jeugd Sponsor Actie wil Flash graag een extra zakcentje creëren om de huidige, en nieuwe activiteiten, te blijven bieden aan onze jeugdleden.

 

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Flash bij de Poiesz supermarkt in Veendam helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd aan Flash. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten is te vinden achter de kassa’s bij de Poiesz supermarkt in VeendamDe Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten.

 

Nog geen reacties op bericht: "Flash vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!"

    Wil je reageren?