Verenigingsexperts geslaagd.

Gisteren hebben Leon de Beij, Bjarne Schut en Koos van Delden met goed gevolg de cursus voor Verenigingsexpert behaald. DIt betekent dat Flash kan beginnen met het aanbieden van de cursus voor scheidsrechter ivm de nieuwe opzet vanuit de Nevobo.

Alle drie van harte gefeliciteerd!

 

 

Onderstaande is uit de nieuwsbrief:

Nieuwe opzet scheidsrechters cursus voor ALLE LEDEN VANAF DE B-leeftijd.

De Nevobo heeft besloten dat alle huidige licenties tot en met het fluiten van de eerste klasse (VS2) bij de senioren per 1 augustus 2019 zullen komen te vervallen. Dat betekent dat iedereen bij onze club opnieuw een cursus moet doen om het komende seizoen te mogen fluiten. Vanuit de Nevobo is bedacht dat leden deze nieuwe cursus kunnen doen o.l.v. een verenigingsexpert. Deze expert geeft de cursus en verstrekt de licentie. Deze expert kun je inhuren maar kun je ook zelf (laten) opleiden. De verenigingsexpert mag dan vervolgens binnen Flash elk 14 scheidsrechters opleiden. Deze opleiding zal ca. 1 dagdeel duren en leden moeten daarna een oefenwedstrijd fluiten waarbij ze beoordeeld zullen worden door de experts die ze daarna zal voorzien van het V4 bewijs. De club heeft dus geen keus om deze switch te maken willen we voor volgend seizoen weer voldoende scheidsrechters kunnen aanwijzen voor het fluiten van wedstrijden. Iedereen die B-er is of ouder kan dus binnenkort bericht verwachten vanuit de TC om zich in te schrijven voor deze cursus.

Nog geen reacties op bericht: "Verenigingsexperts geslaagd."

    Wil je reageren?