Eind goed, al goed voor PRA Health Sciences dames 3

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Zwolle op het programma.

Een team dat vecht tegen degradatie, maar een week eerder heeft laten zien te blijven knokken voor de punten. We waren dus vooraf gewaarschuwd.

De 1e set stuurde Harry de volgende speelsters in het veld: Danielle als spelverdeelster, Josien op de diagonaal, Marlinda en Jessica op mid, Nadi en Sanne op de aanval en Brenda als libero.

In deze 1e set lieten we de tegenstander zien waarom we boven in mee draaien. We hadden servicedruk, de pass liep goed, de communicatie was goed en Daniëlle verdeelde de ballen uitstekend. Deze 1e set wonnen we gemakkelijk met 25-16.

In de 2e set begonnen we met dezelfde opstelling en dat liep in het begin prima.

Naarmate deze set vorderde, kwam Zwolle meer in hun spel, maar door ons degelijke spel trokken we ook deze set naar ons toe met 25-22.

In de 3e set mocht Britt in het veld voor Sanne. Voor de rest bleef het team ongewijzigd.

Saar, die helaas nog steeds een schouderblessure heeft, komt gedurende de wedstrijd meerdere malen achterin meedraaien voor de rust en haar verdedigende capaciteiten.

Helaas verliep deze set geheel anders dan de eerste twee en lieten we Zwolle volledig hen gang gaan.

Harry wisselde Carin nog in voor Daniëlle maar voor we het wisten was deze set voorbij en had Zwolle de set gewonnen met 25-19.

De 4e set begonnen we zoals we geëindigd waren in de 3e. Maar ook deze set kregen we geen grip op Zwolle. De felheid ontbrak en we kwamen niet toe aan scoren. Harry nam de nodige time-outs en wisselde Daniëlle weer voor Carin maar helaas gaf dit niet de ommekeer.

Zwolle won deze set gemakkelijk met 25-14.

In de 5e en laatste set konden we met elkaar gelukkig weer ons niveau van de eerste en tweede set laten zien. De vechtlust was weer aanwezig. En in een vrij hoog tempo trokken we de set en daarmee de wedstrijd naar ons toe.

Een 3-2 overwinning waar we achteraf heel blij mee zijn. Eind goed, al goed!

Volgende week gaan we op bezoek bij Set-up in Balkbrug.

En op zaterdag 9 februari spelen we om 14.00 uur thuis tegen OSR. Voor nu de nummer 2 tegen de nummer 3. De afgelopen jaren zijn we enorm aan elkaar gewaagd dus dat beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Hopelijk kunnen we rekenen op jullie steun!

Tot dan!

Nog geen reacties op bericht: "Eind goed, al goed voor PRA Health Sciences dames 3"

    Wil je reageren?