Goede start Acute Hulp Flash Veendam D2 in 2019

De tweede helft van de competitie is gestart en voor Acute Hulp Flash Veendam een uitstekende start zelfs!

De eerste helft van het seizoen kent veel dalen voor het team van Acute Hulp Flash Veendam. Buiten het veld gaat het prima, gezellige groep, leuk contact en kwalitatief allemaal goed genoeg voor deze klasse.…en toch is het in het veld mentaal gezien heel hard werken. Na de dikke 0-4 winst op Annen in december waren we gebrand om dit door te zetten.

Vorige week werd er thuis gespeeld tegen de Meeuwen uit Zuidhorn. Door omstandigheden heeft dames 2 een spelverdeler minder blijkt dat deze overgebleven spelverdeler ook nog eens een paar dagen skiën is. Er werd een beroep gedaan op Danielle (D3) en Fleur (D1). Ook Marlinda en Britt (D3) waren weer van de partij om dit team in het veld uit het slob te trekken.

De meiden begonnen moeizaam. Vechten, werken, blijven knokken maar niet op de goede manier. De eerste set was dan ook kansloos voor Flash en ging met dikke cijfers naar de bezoekers (10-25).

Dan maar de tweede set. Met veel servicedruk en plezier konden de meiden van Acute Hulp het nu ineens wel en ging de set in even dikke cijfers (25-13) nu naar de thuisploeg.

Dit smaakte naar meer…maar helaas was ook de derde set moeizaam en een prooi voor de Meeuwen. Set 4 en 5 lag het momentum echter weer bij Flash en trok aan het langste eind. Een verdiende 3-2 overwinning. Goed voor de ranglijst en goed voor de spirit. Doortrekken nu!

Olympia was de volgende tegenstander. Van vorig jaar een taaie ploeg, met ervaren speelsters een  apart spelletje.

Lisa(D4), Fleur(D1) en Marlinda(D3) kwamen na hun eigen wedstrijden ons wederom ondersteunen waarvoor dank.

Acute Hulp Flash Veendam had een flitsende start! De meiden speelden ontspannen, met plezier, werklust. Ook de servicedruk en lage foutenlast was prima aanwezig. Opdrachten werden uitgevoerd. Dit resulteerde in een brutale 0-2 voorsprong (23-25/16-25)!!! Hartstikke super. De 3e set ging moeizamer. Vooral de service druk en eigen foutjes slopen in het spel. Olympia is dan de ervaren ploeg en maakt er gretig gebruik van (25-17). In de vierde set wist Acute Hulp Flash D2 zich te herpakken met druk op de tegenstander door middel van een sterke service, geplaatste ballen en een hoop fun! Gedecideerd afgemaakt (17-25). Hoppa 1-3 winst Weer eentje erbij.

 

Volgende week spelen we weer thuis. Dan staat Sudosa-Desto, de nr 3, aan de andere kant. Weer een compleet andere tegenstander. Maar dit smaakt naar meer…..houden we de ontspanning, het plezier? Dan is er alles mogelijk gezien de kwaliteiten van ons team! Komen jullie ons aanmoedigen?

 

Nog geen reacties op bericht: "Goede start Acute Hulp Flash Veendam D2 in 2019"

    Wil je reageren?