Twee puntjes mee naar huis voor PRA Flash/Veendam dames 3

Afgelopen zaterdag, 19 januari was het aan PRA Flash/Veendam dames 3 de eer om richting Dedemsvaart te gaan en om daar een mooie pot tegen Pol Kraanbedrijf Dac dames 1 neer te zetten. Na de moeizame overwinning op de Bevers op 12 januari (een prachtige 3-2 winst) hoopten de dames vandaag opnieuw een overwinning naar binnen te slepen.

 

Nadat we even kort bij de meiden van B1 hebben gekeken (knappe 3-2 winst meiden, goed gedaan!) mochten we zelf ook bijna een potje volleyballen. Alleen niet voordat we een leuke, kleine traktatie hadden gehad van de jarige tweeling Brenda en Sabrina, die afgelopen donderdag 40 geworden zijn. We kregen allemaal een sportdrankje voor tijdens de wedstrijd en wat lekkere Snickers en Kitkats, terwijl onze coach een heerlijke Affligem Blond en een zakje Tikkels in ontvangst mocht nemen. Bedankt hiervoor dames, en nog van harte gefeliciteerd!

 

Toen werd het tijd om de wedstrijd te starten. Coach Harry startte de wedstrijd met onze Jo op de diagonaal, Carin als spelverdeler, Nadi en Britt op de buitenkant, Jessica en Marlinda als hoofdblokkeerders en last but not least Brenda als libero. We begonnen de wedstrijd sterk en met mooie aanvallen op mid en strakke services en wisten de eerste set naar ons toe te trekken met 25-21. De tweede set begonnen de dames aan de andere kant van het net wat beter op gang te komen. Blokkeren werd moeilijker en we kregen de service van Dac niet goed onder controle. Saar kwam er nog in om een aantal mooie passes te leveren, maar toch verloren we de tweede set met 22-25. De derde set startten we slecht, en stonden 1-8 achter. Na een service serie van Marlinda, scherpte aan het net van de aanvallers en goede keuzes van Carin wisten we weer gelijk te komen. De set bleef nek-aan-nek gaan, maar we wisten de set te winnen met 25-22. De vierde set besloot Harry wat te wisselen, Daniëlle op de plek van Carin en Sanne op de plek van Britt. Helaas kregen we in deze set weer de service van de tegenstander niet onder controle en kregen we het niet voor elkaar om de setjes van Daan op de grond te timmeren en verloren we de set met 18-25. Opnieuw een 5e set voor de dames 3, die, nadat Carin en Britt weer terug waren gewisseld, we ook niet goed konden starten. Na een wissel van helft op een stand van 5-8 achter, wisten we het tij ook niet meer te keren. Met een setstand van 9-15 verloren we de wedstrijd met 2-3.

 

Helaas, maar we hopen bij de thuiswedstrijd tegen Dac de cijfers (minstens) om te kunnen draaien. Maar eerst komt Zwolle dames 5 bij ons op bezoek. Aankomende zaterdag 26 januari om 14:00 in de Parkstadhal!

Nog geen reacties op bericht: "Twee puntjes mee naar huis voor PRA Flash/Veendam dames 3"

    Wil je reageren?