Mail TC 10 december over uitval trainingen niet of te laat aangekomen

Afgelopen week heeft de TC een bericht op de site en facebook geplaatst over de trainingen van 13 december. Daarnaast is er afgelopen maandag 10 december een mail gestuurd naar alle leden om deze wijzigingen in de trainingstijden (of uitval) voor donderdag 13 december  kenbaar te maken. Deze mail is, zo blijkt nu, niet of te laat bij de leden aangekomen. Daardoor heeft het kunnen gebeuren dat sommigen voor niets naar de sporthal zijn gekomen. Dit betreuren wij natuurlijk ten zeerste en zullen een volgende keer dubbel checken of de mail op de juiste manier is verzonden.

Voor wat betreft de trainingen, deze gaan komende week gewoon door zoals gepland.

Nog geen reacties op bericht: "Mail TC 10 december over uitval trainingen niet of te laat aangekomen"

    Wil je reageren?