Weer winst voor PRA Flash Veendam Dames 3

In de laatste wedstrijd van dit jaar mocht dames 3 aantreden tegen laagvlieger Coevorden. Een onbekend team dat gezien de stand op de ranglijst niet al te veel problemen op zou moeten leveren. Echter, de dames aan de andere kant van het net waren niet van plan zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden. Met harde aanvallen en goed verdedigend werk werden de Flash dames flink onder druk gezet. Een gelijk opgaande strijd was het gevolg in zowel de eerste als de tweede set. Met name door een paar fantastische reddingen in het achterveld door Saar en goed geplaatste aanvallen door Sanne bleef Flash goed in het spoor en kon uiteindelijk beide sets naar zich toetrekken. In de derde set werd Carin vervangen door invaller Fleur (onze Daan was helaas ziek) en Britt verving Nadi. Laura was halverwege de tweede set al ingewisseld voor Marlinda aangezien die door haar enkel ging. De dames van de bank hadden er veel zin in. De derde set ging eigenlijk vrij gemakkelijk en het leek of Coevorden zich toch gewoon aan de Nevobo prognose zou gaan houden (4-0 voor Flash). Echter, in de vierde set keek Flash al vlot tegen een 0-7 achterstand aan en leek de laatste set van het jaar een cadeautje voor de tegenstander te worden. Niets was minder waar. De Flash dames rechtten de rug en door goed spel, lastig serveren en een paar kill blocks werd Coevorden alsnog puntloos huiswaarts gestuurd. Vijf vette punten in de pocket, daar kunnen we het jaar prima mee afsluiten. Momenteel staat Flash D3 zelfs op een 2e plek in de hoofdklasse, een uitstekende uitgangspositie voor de tweede helft van het seizoen.

Op 12 januari spelen we weer, dan zijn de Bevers tegenstander.

Nog geen reacties op bericht: "Weer winst voor PRA Flash Veendam Dames 3"

    Wil je reageren?