Flash Veendam N4-1 tegen Vios/k N4-1 en Olympia ’88 N4-1

Vandaag was het zover, de eerste thuis wedstrijden van dit seizoen. De jongens waren er helemaal klaar voor na een goede week hard trainen. Na een pittige warming-up met de coach, was het tijd om de 1e wedstrijd te spelen tegen Vios. Het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden, aangezien de teams aan elkaar gewaagd zijn. De wedstrijd ging heerlijk gelijk op met mooie reddingen en mooi samen spel. De 1e set werd nipt verloren met 16-18 en de 2e set ook met 17-19. Wel verloren maar super gespeeld. Na de wedstrijd was er geen tijd om te rusten, want de volgende tegenstander, Olympia ’88 stond alweer klaar.  Dit beloofde een totaal andere wedstrijd te worden.  Het niveau verschil in deze wedstrijd was duidelijk te zien en de jongens hadden meer moeite om de concentratie te behouden  dan inzet voor het spel. De 1e set werd dan ook gewonnen met 27-11 en de 2e set met 29-11. Een afgetekende overwinning voor de jongens.  Volgende week spelen de jongens de laatste wedstrijden van dit jaar en dat beloven ook weer spannende wedstrijden te worden.

Nog geen reacties op bericht: "Flash Veendam N4-1 tegen Vios/k N4-1 en Olympia '88 N4-1"

    Wil je reageren?