PRA Dames 3 voegt weer 4 punten toe na winst op Set Up Balkbrug

Afgelopen zaterdag mocht dames 3 van Flash weer thuis spelen tegen Set up uit Balkbrug. Maar voordat de wedstrijd begon waren de dames nog bezig om reclame te maken voor de Tobias Foundation, er was een stukje geschreven voor op de site en een flyer gemaakt voor op de tribune. Maar de beste reclame is natuurlijk het inspelen in de Tobias foundation shirts. Tijdens de wedstijd kwamen Reitse, Evelien en Noovie Sybesma om de al bestelde shirts voor verschillende leden langs te brengen, daarnaast waren er nog nieuwe shirts meegebracht die gekocht konden worden. Wie wil dat episch shirt nu niet. Maar goed, er moest eerst gevolleybald worden door de dames van Flash. Ze begonnen de eerste set met Carin op spelverdelen, Jessica en Marlinda op mid, op de buitenkant begonnen Nadi en Britt, op de diagonaal Josien en als libero Brenda. Begin van de set liep het gelijk op, maar later in de set kreeg Flash meer servedruk, kwam de pass goed en werd er lekker gescoord.  De eerste set werd met 25-19 gewonnen. De tweede set konden de dames het goede spel vasthouden en werd er met 25-10 gewonnen. De derde set stond nog steeds hetzelfde 6 tal in het veld. Tijdens deze set speelde Saar nog een rondje achterin voor Josien. Saar die dit seizoen voor het eerst weer meedeed ivm een schouderblessure. Deze set ging het gelijk op tussen de teams. In het middenstuk viel de concentratie wat weg en kwam Set Up op een voorsprong, maar gelukkig hebben wij Britt, die zorgde met haar serve dat de achterstand werd weggewerkt en dat de set alsnog in handen kwam van Flash. Tijdens deze set was het Sybesma team ook gearriveerd. De vierde set begonnen we met een nieuwe samenstelling in het veld. Danielle kwam erin voor Carin, Sanne kwam erin voor Nadi, Marlinda schoof door naar de diagonaal en Laura kwam erin op mid. Saar heeft deze set twee keer een invalsbeurt gehad in het achterveld voor Marlinda. Deze set werd er aan beide kanten goed volleybal gespeeld, maar Set up was gebrand om een setje mee naar huis te nemen en won deze set dan ook met 26-24. Helaas voor de meiden van Flash, want in deze set werd ondanks het verlies toch goed gespeeld. Met een 3-1 winst op zak werden de Tobias Foundation shirts weer aangedaan, werd de microfoon gepakt en heeft Reitse een mooi en ontroerend verhaal verteld over de strijd van Tobias en de mooie wens van Tobias dat er in de toekomst kinderen kunnen genezen van hersenstamkanker. Iedereen aanwezig in de sporthal luisterde naar het ontroerend verhaal en het verhaal werd afgesloten onder luid applaus. Daarna werd het verkoop van de shirts gestart. Veel leden hebben dit Episch shirt gekocht. Wij dames 3 willen iedereen bedanken voor het kopen van een shirt en zijn trots dat we met een groot aantal leden de Tobias foundation steunen. Wil je alsnog een shirt bestellen, dit kan via de Tobias Foundation site, of via iemand van dames 3. BEDANKT voor ieder zijn aandacht en inzet.

Nog geen reacties op bericht: "PRA Dames 3 voegt weer 4 punten toe na winst op Set Up Balkbrug"

    Wil je reageren?