Acute Hulp Flash dames vind de weg omhoog?

Vorige week mocht Acute Hulp Flash D2 aantreden tegen Lycurgus D1. Een team dat hoog op de ranglijst staat. Acute Hulp D2 bezet de 11e positie. Een lastige opgave voor de dames. Er werd nog hulp ingevlogen van D4, Marjon, en MA1, Vera en Annika. Na de ballenstress aan het begin van de wedstrijd (lagen  nog ergens in onze thuishal en reddende engel Annika met ballen van MA1) werd er best goed gevolleybald.

Vooral in de eerste twee sets laten de meiden na zichzelf te belonen met een of twee setjes winst. Na twee keer er zo dicht bij te zitten is de 3e set geen partij voor Lycurgus. In de vierde set probeert Acute Hulp Flash D2 het nog, maar de mentale batterij is enigszins leeg. Wederom een 4-0 verlies in de sporthal in Beijum. Coaches Ineke en Christa zien echter wel de weg omhoog. Er wordt steeds beter gevolleybald samen en individueel groeit iedereen binnen het team.

Afgelopen zaterdag mochten de meiden van Acute Hulp tegen Impala D1 aantreden. De koploper in de competitie. Na vorige week  tegen Lycurgus 4-0 te hebben verloren is het niet vanzelfsprekend dat er zomaar punten gepakt worden tegen dit team.  Dat is echter wel gebeurd!!!

Tijdens het gesprek met de vertrouwenspersoon werd door het team uitgesproken dat niemand wil degraderen en dat er wordt geaccepteerd dat de club hulp inschakelt voor ons team. Ook Henk heeft de training aangepast en er moet meer fysiek gewerkt worden op de training.

Bij de wedstrijd kwamen Britt en Marlinda ons helpen. Leah was helaas met een kuitblessure niet inzetbaar. Impala begin voortvaren en liep stapje voor stapje uit naar een riante voorsprong die ze niet meer uit handen gaven. Toch bleven de meiden werken voor de punten. Christa wisselde op meerdere posities om de ban te breken. Pas aan het einde van de derde set kwam er meer geloof in een stuntje. En ja hoor, met een hoop kabaal, werklust en vertrouwen werd de 4e set binnengesleept met 25-23!! Vreugde alom!! Er is in de 4e set echt goed gespeeld en ook de bank heeft zeker een rol gespeeld in de setwinst! Als de meiden, als team binnen en buiten het veld, op deze manier blijven spelen komen de punten zo wel binnenrollen…

Zaterdag staat Donitas aan de andere kant van het net in de Parkstadhal! Weer een compleet ander team maar wij gaan ervoor!!! Laat de punten maar komen!

Nog geen reacties op bericht: "Acute Hulp Flash dames vind de weg omhoog?"

    Wil je reageren?