Dames 5 neemt koppositie over na overtuigende zege

Op zaterdag 1 december was het zover. Dames 5 maakte zich klaar voor de wedstrijd tegen de koploper Set Up Wildervank (2 sets verschil). Helaas kon onze Koekkoek hier niet bij aanwezig zijn. Hierdoor waren we maar met 7 speelsters! Deze plekken werden opgevuld door Vera, Daniëlle en Astrid. Dames dank voor het invallen!

Tot nu toe zijn we ongeslagen en begonnen we met volle moed aan de wedstrijd. We hadden een aantal opdrachten meegekregen van trainer Werner en hier hebben we ons dan ook keurig aan gehouden. Vanaf de eerste set zaten we gelijk goed in ons eigen spel. We hadden een goede servedruk en dit hielp ons naar een mooie voorsprong. Met een paar loei hard geslagen ballen van Vera, was Wildervank dan ook snel bang voor haar. De set wonnen we met 25-18.

Het ging goed dus coach Jacqueline besloot om de opstelling te laten staan. We hadden de flow te pakken en scoorden achter elkaar door. Mede door een sterke servedruk was deze set snel gewonnen met 25-11. We waren blij en vol met moed om te winnen. Wederom blijft de opstelling zo staan. We waren het spel even kwijt en keken snel tegen een achterstand aan van 5 punten. Na een wissel en een goede preek gingen we er weer vol voor.  Ballen werden van de grond gehouden en er werd weer gescoord. We kwamen bij en de derde set werd binnen gehaald met een stand van 25-22. Yes, een 3-0 voorsprong!

Het werd dus gelukkig geen 2-2 gelijk spel. We waren gedreven en wilden dan ook met 4-0 winnen! De opstelling werd iets aangepast met frisse speelsters. Af en toe ging het moeizaam en keken we tegen een achterstand aan, maar deze set werd gewonnen met 25-17. Yes 4-0 winst van de koploper! Hiermee zijn we ongeslagen en nemen we de koppositie aan in de competitie.

Op woensdag 12 december spelen we om 20.00 uur tegen V.S.V. in Finsterwolde. Dit is de laatste wedstrijd voor ons van 2018, en hopen onze 1 e plek te behouden en zo 2019 in te gaan! Tot
volgend jaar!

Nog geen reacties op bericht: "Dames 5 neemt koppositie over na overtuigende zege"

    Wil je reageren?