De Tobias Sybesma Foundation

Zaterdag 1 december staat wederom de wedstrijd van dames 3 in het teken van Tobias, oprichter van de Tobias foundation.

Tobias zijn grote wens was om profvolleyballer te worden. Hij wilde graag onder nummer 2 spelen bij de lange mannen van Zwolle. Op 28 oktober 2017 viel deze droom in duigen toen hij de diagnose hersenstamkanker kreeg. Op die dag werd het Sybesma team sterker en sterker.

Via Facebook werd Tobias steeds bekender onder de volleyballers door de verhalen van de bonusdagen. Reitse Sybesma is een oude bekende binnen Flash (oud heren 1) en is de vader van Tobias. Hij schreef deze bijzondere verhalen over deze bijzondere jongen. Tijdens de bonusdagen zijn er prachtige volleybalmomenten geweest voor het Sybesma team met onder andere de heren van Zwolle en Lycurgus. Steeds meer volleyballers gingen de bonusdagen van Tobias volgen. Ook wij, dames Flash 3, hebben deze bonusdagen gevolgd en soms in het team besproken.

Op 31 juli 2018 kwam  het verdrietige bericht dat Tobias zijn bonusdagen voorbij waren.
Tijdens de bonusdagen heeft Tobias zijn wens bijgesteld en wil dat er een goede behandeling tegen hersenstamkanker komt, zodat er geen kinderen meer aan deze ziekte overlijden. Om dit te realiseren is er veel geld nodig, daarom heeft Tobias “de Tobias foundation” in leven geroepen om zoveel mogelijk geld binnen te halen.
Een mooie actie die hieruit is voortgevloeid, is het epische shirts van Tobias. Deze is te koop voor 40 euro. De mannen van Zwolle spelen in het epische shirt hun wedstrijden. Wij van dames 3 wilden deze fantastische actie steunen en hebben allemaal een shirt als inspeelshirt gekocht. Inmiddels zijn er nog meer leden die een shirt hebben gekocht en deze komt Reitse aanstaande zaterdag persoonlijk brengen.

Vanaf een uur of 15.00 uur zal Reitse met zijn vrouw Evelien in de sporthal aanwezig zijn om de bestelde shirts te brengen EN om shirts mee te nemen die andere leden van onze club kunnen kopen om deze foundation te steunen!  Help Tobias zijn droom uitkomen en koop/bestel dit episch shirt.

Klik voor meer informatie over de Foundation;  https://tobiassybesma.nl/

Nog geen reacties op bericht: "De Tobias Sybesma Foundation"

    Wil je reageren?