4 punten voor PRA Flash Veendam D3

Na de vele uitwedstrijden hadden we deze week eindelijk weer een thuiswedstrijd tegen Lycurgus dames 2. We hadden al een keer tegen dit team gespeeld dus we wisten wat ons te wachten stond, nadat we de eerste wedstrijd tegen Lycurgus verloren hadden wouden we nu natuurlijk winnen! Sanne was een weekend weg voor school, dus Leah uit dames 2 en Laura uit ma1 kwamen ons een handje helpen.

We begonnen de eerste set met Carin als spelverdeler, Britt en Nadi op buiten, Josien op diagonaal, Jessica en Marlinda op mid en natuurlijk Brenda als libero. We begonnen de eerste set minder sterk als Lycurgus met gevolg dat we een kleine achterstand op Lycurgus hadden, maar door onze goeie opslag en door fouten van Lycurgus kwamen we gelijk op. En wisten we de eerste set alsnog te winnen met 25-23.

De tweede en de derde set bleef dezelfde opstelling staan, in de tweede set ging alles wat beter, de verdediging was prima waardoor Carin de sets goed kon geven en er lekker aangevallen kon worden. Ook onze blokkering kwam steeds beter te staan aangezien er lekker veel werd geblokkeerd. De tweede set haalden we ook binnen met 25-15.

In de derde set kwam Lycurgus wel wat dichterbij als in de tweede set, goeie blokkering en mooie aangevallen ballen maar toch niet genoeg om de derde set van ons te pakken. De derde set hebben we binnengehaald met 25-18.

De vierde set kwam er een hele nieuwe opstelling, Laura kwam op mid voor Marlinda en Marlinda ging door naar de diagonaal, Leah kwam voor Nadi op buiten en Danielle kwam voor Carin op spelverdeler. Door veel eigen fouten van Flash kwamen we achter te staan. Later in de set kwamen we wel dichterbij maar het was niet genoeg om de laatste set te winnen. De vierde set verloren we dus met 18-25.

Jammer van de vierde set maar we hebben alsnog met 3-1 gewonnen!

zaterdag 24 november moeten we naar Hardenberg tegen de Kangeroes dames 1 die op de 7e plek staan. En natuurlijk gaan we daar voor een 4-0 winst.

Nog geen reacties op bericht: "4 punten voor PRA Flash Veendam D3"

    Wil je reageren?