Flash Veendam MB2 onderuit tegen koploper

Zaterdag 17 november hebben we gespeeld tegen Action mb1 ( staan eerste) in Parkstadhal Veendam.

De eerste set, had de tegenpartij een goede opslag, waardoor wij wat achterstand kregen. We hebben uiteindelijk wel wat puntjes te pakken gekregen maar helaas was dat niet genoeg om te winnen. We hebben verloren met 25-14

De tweede set, begonnen we met goede moed dat we gingen winnen. Maar helaas hebben wij deze set ook verloren met 25-13

De derde set zei Marjolein ‘we kunnen nog winnen’ . De eerste paar ballen hadden we mooi gespeeld en konden wij wat punten pakken. Maar de tegenpartij was net wat sterker en heeft gewonnen. Wij hebben verloren met 25-11.

De vierde set. De trainer en coaches zeiden voor deze set, dat we blij moesten zijn met een punt en dat moeten uitstralen. Wij hadden opslag en stonden een paar punten voor. Maar toch hebben we verloren met 25-12

 

We hopen volgende week zaterdag te gaan winnen.

Nog geen reacties op bericht: "Flash Veendam MB2 onderuit tegen koploper"

    Wil je reageren?