Acute Hulp Flash D2- Exstudiantes D1

Een lastige pot voor de dames van Acute Hulp D2. Exstudiantes staat 3e en heeft allemaal ex-studentes binnen de lijnen. Vooral lange meiden ook.

Het veld is tijdig vrij en er kan goed warm gelopen worden. Leonie Q kan nog steeds niet meedoen ivm een blessure en Marlinda is opgetrommeld om het team te versterken. We gaan er met frisse moed weer tegenaan. Coach Ineke coacht op plezier en werklust, samen er voor knokken.

De jonge meiden van Flash hebben het moeilijk met elkaar en met de tegenstander. Er wordt hard gewerkt en goede rally’s gespeeld. Toch loopt Exstudiantes steeds een beetje verder uit door meer routine aan de andere kant van het net. De eerste set is voor de bezoekers (18-25). Eigenlijk veranderd dit beeld de gehele wedstrijd niet. Flash speelt een redelijk degelijke wedstrijd maar komt net te kort tegen dit team om het spannend te maken (19-25/18-25). Alleen de laatste set is het geloof wat weg (14-25). Ook de wissels, Danielle, Lian, Marlinda kunnen het tij in deze wedstrijd niet keren. 0-4 verlies voor Acute Hulp Flash.

Acute Hulp Flash D2 bezet momenteel de 11 plek in de promotieklasse. Gelukkig blijven we als team met elkaar praten en zullen we er volgende week weer net zo goed tegenaan gaan! Dan staat wederom een hooggeplaatst team aan de andere kant van het net. Om 16.30 uur spelen we in Sporthal Beijum tegen Lycurgus. Wie weet snoepen we wat puntjes mee!

 

Nog geen reacties op bericht: "Acute Hulp Flash D2- Exstudiantes D1"

    Wil je reageren?