Verdiende overwinning PRA Flash Veendam dames 3

Afgelopen zaterdag stond alweer de 5e uitwedstrijd op het programma.

Dit keer was de tegenstander Olhaco Hoogeveen dames 2. Op de ranglijst stond dit team 1 plek hoger met 1 punt meer en een wedstrijd meer dus bij winst zouden we een plekje stijgen. Helaas was Josien nog niet inzetbaar en kon Carmen van dames 1 met ons mee. Waarvoor dank!

De 1e set stuurde Harry de volgende speelsters in het veld: Danielle op spelverdelen, Sanne op de diagonaal, Marlinda en Jessica op mid, Nadi en Britt op de aanval en Brenda als libero. Na een aarzelend begin kwamen we steeds beter in ons spel. De pass lag goed en Danielle kon de ballen lekker op buiten en mid aanspelen. Sanne had nog een mooie opslagserie en zo pakten we met degelijk spel de 1e set met 25-17.

In de 2e set begonnen we met dezelfde opstelling en dat liep in het begin prima en we liepen dan ook uit naar een voorsprong. Olhaco ging volle bak serveren waardoor de pass bij ons minder kwam en iedereen foutjes ging maken. Uiteindelijk hebben we deze set met 25-23 verloren.

Harry ging in de 3e set wisselen. Carin kwam erin voor Danielle en Carmen kwam op mid voor Marlinda die naar de diagonaal verhuisde. In deze set hebben we gedomineerd. Veel servicedruk en een aantal killblocks en mooie harde aanvallen van Carmen zorgen voor een dikke setwinst 25-10.

In de 4e set bleef dit team staan en de Olhaco dames probeerden zich nog op te laden om zich in de 4e set te revancheren. Ze begonnen goed maar na een time out van Harry waren we weer scherp om punt voor punt terug te komen en dan door te denderen naar een 25-16 winst in de 4e set. D’r op en d’’over!

Bam 3-1 overwinning in Hoogeveen en een plek gestegen op de ranglijst. We staan nu op de 4e plek en aanstaande zaterdag staat de volgende topper alweer op ons te wachten.

Eindelijk weer een thuiswedstrijd en deze keer tegen Lycurgus dames 2 waar we nipt in een leuke uitwedstrijd hebben verloren. We gaan er weer fanatiek tegen aan om de vorige wedstrijd recht te zetten en kunnen wel wat aanmoedigingen gebruiken. Hup Flash!

 

We zien jullie om 14.00 uur  in de sporthal!

Nog geen reacties op bericht: "Verdiende overwinning PRA Flash Veendam dames 3"

    Wil je reageren?