Komende week: Week van de Scheidsrechter

Zonder scheids, geen wedstrijd. Zo simpel is het. En hoewel we het lang niet altijd met ze eens zijn, zijn we toch van ze afhankelijk. Op welk niveau en hoe vaak ze fluiten maakt niet uit, ze zijn stuk voor stuk onmisbaar binnen de sport. Een aantal jaar geleden is daarom de Week van de Scheidsrechter in het leven geroepen. In de Week van de Scheidsrechter, die dit jaar gehouden wordt van 6 oktober t/m 14 oktober worden deze onmisbare mensen extra in het zonnetje gezet. Ook jouw team kan daaraan bijdragen! Verras je scheidsrechter de komende week op een leuke, ludieke manier. Zo’n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken.

Heeft jouw team een leuke actie bedacht waar de scheidsrechter blij van werd? Laat het dan vooral weten!

 

 

 

 

 

Nog geen reacties op bericht: "Komende week: Week van de Scheidsrechter"

    Wil je reageren?