Abiant Lycurgus speelt 11 oktober de eerste ronde van de Champions League.

Beste volleybal-fan,

Abiant Lycurgus speelt 11 oktober in de eerste ronde van de Champions League in MartiniPlaza en Lycurgus wil volleyballend Groningen graag de kans geven deze wedstrijd met korting te bezoeken! Als lid van Flash Veendam kun je alvast kaarten reserveren (de verkoop is nog niet open) mét korting: 10 euro (volwassene) en 5 euro (jeugdleden)!De enige voorwaarde is een minimum aantal aanmeldingen per verenigingen van 10.

Dus wil je dit feestje op donderdag 11 oktober ook meemaken, dan kun je je aanmelden via Tcflashveendam@gmail.com. Bij opgave graag aangeven hoeveel kaarten voor volwassenen en hoeveel jeugdkaarten je wil reserveren. Daarnaast dienen de kaarten uiterlijk donderdag 4 oktober contant (gepast) betaald te zijn bij Ellin (D1) of Marjon (D4).

Vervoer is op eigen gelegenheid.

Groet,

Ellin Pelgrim & Marjon Sanders

 

Nog geen reacties op bericht: "Abiant Lycurgus speelt 11 oktober de eerste ronde van de Champions League."

    Wil je reageren?